LOSLATEN

Loslaten

Loslaten

Loslaten

Alweer een jaar voorbij gevlogen met mooie maar ook met minder prettige ervaringen; misschien ben je wel vrienden of een relatie verloren, is het werk niet goed gelukt of zijn er veel problemen in het gezin/familie.

Allemaal dingen om even bij stil te staan en er over te rouwen, je verdriet te voelen en het een plek te geven. Er over te praten, het op te schrijven of er een mooi lied van te maken. En het dan loslaten met de hoop dat het in nieuwe jaar beter zal worden.

Kijk eens goed naar deze foto uit onze achtertuin; tussen de uit gebloeide rozen van het afgelopen jaar staan twee stoere roosjes in de knop te wachten om te ontpoppen. Dapper, nieuwsgierig en hoopvol om tot volle bloei te komen in het nieuwe jaar.

Ken je dat lied The Rose; over een onzeker, neergeslagen en rouwend mens, die uiteindelijk tot volle bloei komt en de mens wordt die ze altijd heeft willen zijn?

Mijn jaar was vallend en struikelend achter mijn dromen aan lopend; mijn relatie waarin ik zo mijn fouten maak en waarin ik mij pijnlijk bewust wordt van mijn tekortkomingen en uitdagingen, mijn werk waar ik allerlei nieuwe dingen onderneem en nog iedere dag fouten maak om van te leren, mijn gedachten die mij soms wijs maken dat deze mooie dingen eigenlijk niet voor mij zijn bestemd. Positief en hoopvol denken blijft dan ook voor mij een uitdaging.

Al deze worstelingen van het afgelopen jaar mogen wij weer loslaten en opnieuw de hoop uitspreken dat dit het komend jaar beter wordt en dat we ons hiervoor ten volle in gaan zetten.

Ik hoop dat we ons het komende jaar zullen gaan verbeteren, we meer met elkaar gaan delen, onze hoop naar elkaar gaan uitspreken, we ons meer bewust gaan worden, we meer positief gaan denken en dat we ons beste beentje voor gaan zetten!

Just Share & Live!

Ré Wiggerman